Bilancování školního roku

Máme za sebou skoro celý školní rok. Pro nás je to první školkový rok z hlediska rodičů. Je to minimálně tak velký skok jako začátek školní docházky, možná je to ještě větší zlom.

 

Náš Kulíšek slaví v létě čtvrté narozeniny, do školky nastoupil ve třech letech v září. Kolik přesně dnů strávil ve školce počítat nebudu, ale asi to nebylo příliš přes polovinu. Občas to bylo tak, že byl tak dva týdny ve školce, dva týdny doma. Kamarádi a známí nás uklidňují, že první rok to bývá obvyklé. A vlastně mohlo být hůř. Nepočítaně nešel Kulíšek do školky kvůli rýmě a kašli, opakovaně kvůli zánětu středního ucha, zánětu spojivek, páté nemoci, jestli jsme měli covid o tom nevíme, ale ani bych se nedivila. 

Kulíšek přišel o školní výlet, tvořivé dílničky, halloweenskou oslavu, focení, oslavy narozenin jiných dětí, divadla... Ale naštěstí několik akcí zažil (jiná divadla, karneval, čarodějnice, vánoční besídku...).

Tak snad bude další rok lepší a o prázdninách i během školního (školkového roku) budeme zdraví. 

Zařazeno k Tématu měsíce - Škola/školka.

Komentáře

  1. No, tie prvé roky sú asi naozaj takéto. Ja ani nepamätám hádam teraz okrem júna, že by nebol nejaký mesiac aspoň týždeň doma. Až ma zarazilo, že stihol vianočné aj triedne fotenie, ale vianočnú besiedku sme kvôli vysokej chorobnosti ani nemali.
    Tak hádam to ten jún a júl už zvládne a potom nás čaká zmena a prestup do hlavnej budovy škôlky, takže zase niečo nové.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky