Dětské kanály

To, že existují pořady pro děti v televizi, jsem tušila ještě předtím, než se nám narodily děti. Ale že je to tak velký bussines i v jiných oblastech médií jsem zjistila až později.


 

Kromě televize občas pouštíme i tablet, kde jsou pohádky nebo dětské pořady na různých platformách, například na YOUTUBE. A existují přímo kanály určené dětem. Dokonce existují lidé, vlastně takoví youtubeři, kteří se živí tím, že natáčejí videa určená pro děti a kde jsou jejich děti, tím si vydělávají. Někdy jsou to vtipná videa, scénky, písničky, jindy tam třeba představují nové hračky, takže vlastně takové reklamní shoty. Bohužel děti jsou prostě výdělečná klientela.

Komentáře

  1. Tak tak, svet technológií sa veľmi presunul aj do detského sveta, však existuje aj Youtube Kids. Akože ja ho mám radšej, keďže sa nemusím báť nevhodného obsahu. Aj keď ten sa dosť často objavuje aj v programoch pre deti. Som prekvapená, koľko násilia býva v rozprávkach a programoch pre deti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, taky máme YouTube Kids a taky mě překvapuje, co se tam v těch dětských pořadech občas objevuje. A nebo že se tam objeví čínské video než si toho všimnu

      Vymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky