Anketa: příprava blogu

Nová anketní otázka: Na jakém pc si připravujete svoje články na blog?


Já převážně na notebooku, klasický počítač už nemám. Občas něco upravím přes chytrý telefon, ale to mi nepřijde moc praktické, déle mi to trvá. Navíc fotky shromažďuji přes notebook.

Hlasovat můžete zde . Děkuji rovněž za komentáře.

Komentáře

  1. Články si čítam a občas napíšem aj komentár cez telefón (ako aj teraz), ale články píšem na notebooku, nakoľko klasický stolový počítač nevlastním

    OdpovědětVymazat
  2. Články píšu přes notebook, protože přes mobil by mi to šlo taky pomalu. Ten používám na drobnou úpravu, když je třeba, komentování a čtení článků, pokud zrovna nejsem u notebooku.

    OdpovědětVymazat
  3. Články na blog připravuju jen na notebooku, na mobilu mi vadí ta malá klávesnice. Notebook je pro mě nejpohodlnější :)

    OdpovědětVymazat
  4. My máme stolní počítač, tam píšu nejčastěji, hlavně mám dost náročnou šablonu takže musím ještě upravovat fotky což z mobilu nedám... Takže pc

    OdpovědětVymazat
  5. Články připravuji zásadně na notebooku, když mám občas pauzu v práci, píšu na počítači a posílám si přípravu mailem domů. Je to pro mě praktičtější, protože s fotografiemi a obrázky pracuji v programu v notebooku. Články ostatních blogerů čtu většinou na mobilu, stejně tak i komentuji, opět během pauz v práci :D.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky