Seriál Kukačky

Seriál Kukačky (web ČT) je o nelehké situaci, se kterou se většina z nás nikdy nesetká. Naštěstí. Rodiny, kterým byly vyměněny děti, zažijí něco, co si ani nechci představovat. Jen těžko můžu vědět, jak bych se cítila a chovala na jejich místě. Dost možná bych chtěla vídat obě děti.

Seriál je zajímavý námětem (nevím, jestli se inspiroval skutečnou událostí, i když na jednu skutečnou kauzu si matně vzpomínám), hereckým obsazením i žánrem v současné tvorbě. Vlastně úplně nechápu takové mediální šílenství, které kolem pořad vypuklo. Seriál je povedený, dobře napsaný i natočený, tématem asi neobvyklý, ale především dobře zvládnutý. Je škoda, že takových podobných seriálů není víc, i když srovnání třeba se slovenským Hnízdem mě napadá. Jako opravdu skvělý seriál totiž působí především tím, že se jinak natáčejí hlavně detektivky, nekonečné příběhy nebo seriály z lékařského prostředí.  

Takže mě jako diváka určitě potěšil. Jen tak dál Česká televize!










Komentáře

  1. Jen inspirován byl vyměněnými dětmi v třebíčské porodnici, ale těm tehdy byl max. rok a soudně pak měli nařízeno děti vyměnit. Jinak pěkný seriál. Ovladače v igelitu máte kvůli chlapečkovi nebo holčičce?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ani nevím, proč jsou ovladače v igelitu, vždy to tak bylo, předpokládám, aby se nesedřely označená čísla :-D

      Vymazat
  2. Niekde som raz čítala, že nikde v ČR vymenili tuším už školáčky, ale neviem, či to bola pravda a že nakoniec si kúpili domy vedľa seba, aby mali prehľad o oboch dcérkach.
    Predstaviť si to neviem a ani nechcem, ja by som Pampúšika nikomu nedala, aj keby nebol náš. Je náš a hotovo, aj keby nemal našu krv.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky