Na co se můžete těšit

Na tomto blogu najdete každý měsíc (bez konkrétního data) pravidelné rubriky. Jejich přehled je stále umístěn vlevo nahoře.

Každý měsíc se tedy můžete těšit na vyhlašování anketní otázky, zveřejnění výsledků bude probíhat ale nepravidelně. Stručné ale výstižné postřehy mého manžela, to je rubrika Jak to vidí pan M. Každý měsíc je tu aktuální list kalendáře a také význam jednoho vybraného jména, tento rok vybírám ženská jména. Podle témata měsíce z Klubu blogerů zveřejňuji jednou nebo dvakrát za měsíc svoje články, nejčastěji úvahy. Zásobovat náměty a TIPy na výlety chci svoje čtenáře pravidelně. Procvičit svoje mozkové závity si můžete v rubrice Zábavné kvízy také každý měsíc.

Nepravidelně podle příležitosti (vícekrát za měsíc nebo ani jednou) na mém blogu budu zveřejňovat svoje fotografie, něco k čemu mám osobní vztah. Názory, pocity a snahu u amatérské recenze knih, filmů nebo televizních pořadu najdete v rubrice Jak se líbí. Moje úvahy a postřehy z cestování pražskou MHD připojím také dle příležitosti. Osobní záležitosti, zejména úvahy jsou také nepravidelné.

Některé rubriky (štítky) se mohou překrývat, například úvahy na téma měsíce z klubu blogerů.

Komentáře

Okomentovat

Oblíbené příspěvky