Anketní otázka: MHD

Anketní otázka: Jezdíte (pražskou) MHD? Změnil se váš způsob cestování po Praze během posledního roku (od počátku roku 2020)?

Jestli máte chuť, svěřte se do komentářů. Nebo odpovězte na otázku.

Během roku 2020 jsem moc nejezdila MHD, i když jsem měla celoroční tramvajenku. Jednak se mi dělalo během těhotenství v autobuse špatně, takže když byla možnost volby, nepoužívala jsem. Dále jsem kvůli práci z domova i celkově menšímu pohybu ve městě omezila cestování.



 

Komentáře

  1. No ja som naposledy išla v Prahe pred pár rokmi. Milujem Vaše metro <3 Júj, hneď by som si šla pojazdiť <3 Trebárs zo Zličína až na Černý Most....

    OdpovědětVymazat
  2. Pražská MHD mi přišla úžasná a otravná zároveň.
    Super bylo, že jsem dostala odkudkoli kamkoli a kdykoli. Na zastávku jsem mohla vyrazit na blind a pokud nebyl zrovna pozdní večer, věděla jsem, že déle než 10-15 minut tam stát nebudu, spíš mnohem, mnohem méně.
    Na druhou stranu přestupovat, probíjet se davy na přestupních stanicích v metru atd. není nic pro me. Kolikrát jsem radši jela zdlouhavě tramvají, abych nemusela přesedat. V malém městě je mi lépe, když vím, že můžu dojít pěšky nebo třeba jet kousek autobusem a pak to dojít, když tam daná linka nejezdí.
    Ale.. celkem se mi po Praze stýská, říkám si. A po pražském životě, mělo to něco do sebe.

    OdpovědětVymazat
  3. Nejsou všichni Pražáci, naštěstí ... Ale do Prahy jsem jezdila dost často (před nákazou) a celkem to znám. Jsem v menším (podle Phy) městě a chválabohu, to tady funguje výborně, nestěžuji si , i když mouchy se vždy najdou. Jsou odlehlá m,ísta, která také zaslouží naši pozornost - lidé tam prostě žijí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Oblíbené příspěvky